Pătrate mari de la Arnos cu somon și praz
Chef Sorin Bontea a fost la pescuit și ne învață cum să pregătim somonul în stil oltenesc: Pătrate mari de la Arnos cu somon și praz.
⭐Ingrediente:
30-40g somon afumat
50g somon proaspăt
40g praz
Mărar
50g smântână de gătit
Sare
Piper
2 linguri de ulei de măsline
110g Pătrate Mari Arnos
⭐Preparare:
Primul pas este acela de a pune pastele la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Apoi se pune o tigaie pe foc, se adaugă uleiul de măsline. După ce uleiul este încins adăugăm prazul tăiat rondele și îl sotăm. Se adaugă apoi somonul proaspăt. Acesta nu trebuie sotat foarte mult pentru că va mai și fierbe. Se adaugă și somonul afumat. Se apune smântâna de gătit și se dă focul la mic, se pune piper, puțină sare, deoarece și somonul afumat este și el sărat, și puțină apă de la paste. Se adaugă pastele în tigaie, încă puțin piper și mărarul. Se amestecă puțin și pastele sunt gata. Se pun în farfurie și se mai presară puțin mărar.
Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Poftă bună!