Macaroane Arnos Amatriciana
Chef Sorin Bontea pregătește o veche rețetă italiană, absolut savuroasă: Macaroane Arnos Amatriciana!
⭐Ingrediente:
100g Macaroane Arnos
80g bacon cubulețe
30g ceapă roșie
2 căței de usturoi
2 linguri ulei de măsline
80g Pecorino
100g roșii pasate
¼ linguriță peperoncino
Sare
Piper
Jumătate de linguriță de zahăr
Pătrunjel
Busuioc
⭐Preparare:
Mai întâi se pun Macaroanele Arnos la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp se prepară sosul. Mai întâi se adaugă într-o tigaie uleiul de măsline și usturoiul zdrobit, pentru a aromatiza uleiul de măsline. Se adaugă ceapa tăiată cubulețe, baconul și se lasă la foc mic pentru a se rumeni foarte bine. Se adaugă și puțin peperoncino. După ce s-au rumenit, se scoate usturoiul, se adaugă roșiile pasate, puțină sare, deoarece și baconul este sărat, piper și puțin zahăr pentru a tăia aciditatea roșiilor. Când sosul scade se adaugă puțină apă de la paste. După ce sosul este gata se adaugă macaroanele, care trebuie să fiarbă puțin în sos. Se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt, pecorino și se amestecă puțin .
Sper să încercați și voi rețeta și să ne spuneți părerea voastră. Spor la treabă!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Poftă bună!