Fusilli cu pesto de trufe si hribi
2022-10-07by Ionuț Belei și Chef Sorin Bontea

Fusilli cu pesto de trufe si hribi

Ionuț Belei și Chef Sorin Bontea vă propun pentru astăzi o porție delicioasă de Fusilli cu pesto de trufe și hribi.

⭐ Ingrediente:

  • 200g Fusilli Arnos;
  • 2 litri de apă;
  • 200g hribi murați;
  • 50g pastă de trufe;
  • 2 căței de usturoi tocați;
  • pătrunjel tocat;
  • sare și piper;
  • ulei de măsline.

 

 

⭐ Preparare:

Se călește usturoiul pentru 2 minute în 2 lingurițe de ulei de măsline. Între timp, se pun pastele la fiert. Se adaugă hribii peste usturoiul călit. Se asezonează cu sare și piper, după gust, și se lasă încă 2 minute pe foc. Se adaugă 3 polonice cu apă de la paste și, ulterior, 2 linguri de pastă de trufe, și se amestecă totul bine. Se lasă pe foc încă 2 minute, după care se adaugă pastele și încă un polonic cu apă de la paste. Se mai păstrează totul pe foc 2 minute. La final, se stinge focul și se mai pune încă o lingură de ulei de măsline și pătrunjel tocat.

 

V-am convins să încercați și voi această rețetă savuroasă cu hribi?

 

Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe: 

 

Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/

 

Spor la gătit!