Fusilli cu pesto de trufe si hribi
Ionuț Belei și Chef Sorin Bontea vă propun pentru astăzi o porție delicioasă de Fusilli cu pesto de trufe și hribi.
⭐ Ingrediente:
- 200g Fusilli Arnos;
- 2 litri de apă;
- 200g hribi murați;
- 50g pastă de trufe;
- 2 căței de usturoi tocați;
- pătrunjel tocat;
- sare și piper;
- ulei de măsline.
⭐ Preparare:
Se călește usturoiul pentru 2 minute în 2 lingurițe de ulei de măsline. Între timp, se pun pastele la fiert. Se adaugă hribii peste usturoiul călit. Se asezonează cu sare și piper, după gust, și se lasă încă 2 minute pe foc. Se adaugă 3 polonice cu apă de la paste și, ulterior, 2 linguri de pastă de trufe, și se amestecă totul bine. Se lasă pe foc încă 2 minute, după care se adaugă pastele și încă un polonic cu apă de la paste. Se mai păstrează totul pe foc 2 minute. La final, se stinge focul și se mai pune încă o lingură de ulei de măsline și pătrunjel tocat.
V-am convins să încercați și voi această rețetă savuroasă cu hribi?
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Spor la gătit!