Fusilli cu mozzarella și roșii cherry
Chef Sorin Bontea pregătește astăzi o rețetă foarte simplă, cu arome ce te cuceresc instant, fusilli cu mozzarella și roșii cherry.
⭐Ingrediente:
- 220g Fusilli Arnos;
- 150g roșii cherry;
- 100g pecorino;
- 200g mozarella bocconcino;
- busuioc;
- 1 lingură și jumătate de ulei de măsline;
- sare și piper.
⭐Preparare:
Se pun pastele la fiert, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cât timp pastele fierb, se răzuiește pecorino, iar roșiile cherry se taie pe jumătate. Într-un bol încăpător se pun: 60g pecorino, un polonic din apa de la paste, piper și se amestecă bine, pentru a se topi o parte din pecorino. Pastele se scot cu ajutorul unei spatule din oala cu apă și se adaugă în bol, amestecând bine. Peste paste se pun: mozzarella, roșiile cherry, busuiocul și se amestecă. La final, se adaugă: puțin piper, 1 lingură din uleiul de măsline, 30g de pecorino și se amestecă. Preparatul se pune într-o farfurie adâncă, peste care se adaugă: 10g de pecorino, busuioc, piper și jumătatea de lingură de ulei rămasă.
Sperăm să încercați și voi această rețetă și să ne spuneți dacă v-a plăcut!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Poftă bună!