Budincă cu brânză dulce și Pătrate mici
2021-10-07by Chef Sorin Bontea și Ionuț Belei

Budincă cu brânză dulce și Pătrate mici

Chef Sorin Bontea și Ionuț Belei vă pregătesc astăzi un desert delicios, budincă cu brânză și Pătrate mici.

⭐Ingrediente:

•    200g Pătrate mici Arnos;
•    200g brânză dulce de vacă;
•    esență de rom;
•    coaja rasă de la o jumătate de lămâie;
•    70g stafide;
•    30g zahăr vanilinat;
•    1 ou întreg;
•    2 gălbenușuri.

⭐Preparare:

Se pun la fiert pastele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cât timp acestea fierb, se prepară compoziția pentru budincă. Într-un bol se adaugă: brânza dulce de vacă, coaja rasă de lămâie, zahărul vanilinat și se amestecă. După ce primele ingrediente au fost încorporate, se adaugă următoarele ingrediente: stafidele, ouăle, esența de rom și se amestecă ușor. În momentul în care pastele au fiert, se scurg bine de apă și se lasă la răcit. Când s-au răcit pastele, se adaugă în bol și se încorporează totul. Compoziția se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Tava se adaugă în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 20-25 de minute, până se rumenește.

Merită să încercați această rețetă simplă și de-a dreptul aromată!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/

Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/

Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/   


Poftă bună!