Budincă cu brânză dulce și Pătrate mici
Chef Sorin Bontea și Ionuț Belei vă pregătesc astăzi un desert delicios, budincă cu brânză și Pătrate mici.
⭐Ingrediente:
• 200g Pătrate mici Arnos;
• 200g brânză dulce de vacă;
• esență de rom;
• coaja rasă de la o jumătate de lămâie;
• 70g stafide;
• 30g zahăr vanilinat;
• 1 ou întreg;
• 2 gălbenușuri.
⭐Preparare:
Se pun la fiert pastele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cât timp acestea fierb, se prepară compoziția pentru budincă. Într-un bol se adaugă: brânza dulce de vacă, coaja rasă de lămâie, zahărul vanilinat și se amestecă. După ce primele ingrediente au fost încorporate, se adaugă următoarele ingrediente: stafidele, ouăle, esența de rom și se amestecă ușor. În momentul în care pastele au fiert, se scurg bine de apă și se lasă la răcit. Când s-au răcit pastele, se adaugă în bol și se încorporează totul. Compoziția se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Tava se adaugă în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 20-25 de minute, până se rumenește.
Merită să încercați această rețetă simplă și de-a dreptul aromată!
Pentru mai multe rețete video, urmăriți-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/PasteArnos/
Instagram: https://www.instagram.com/pastearnos/
Descoperă Gătitul cu Pasiune pe: https://gatestecupasiune.ro/
Poftă bună!